Canbar Büyüsü Nedir?

Canbar Büyüsü Nedir?

Büyü çeşitleri arasında yer alan aşk büyüleri kategorisinde olan büyülerin en tesirli olan büyü çeşidi dendiği zaman karşımıza Canbar Büyüsü çıkıyor. Bu büyü bir kişiyi kendine aşık etmek ya da ayrılık aşamasındaki evli çiftlerin eski ve mutlu dönemlerde olduğu gibi birbirlerine karşı yine sevgi beslemesini sağlıyor. Canbar büyüsü yaptırmak oldukça popüler bir hale gelmekle birlikte yapılma nedeni güzel bir amaç için olmasından ötürü anlaşılabilir biçimde yapılan eylemdir. Peki, canbar büyüsü nedir?

Canbar Büyüsü Nasıl Hazırlanır?

Hazırlık aşamasında kullanılmakta olan malzemenin temeli ise geyik derisi oluyor. Uzak Doğu ya da Orta Asya ülkelerinde sık bir şekilde yapılmakta olan bu büyü çeşidi doğal olarak bölgelerde en sık ve yaygın olan hayvanların parçalarından yapılıyor. Çok eski vakitlerde bölgemizde yapılan ama ismi bile bilinmeyen bu büyü çeşidi, şu an Canbar büyüsü ismiyle adlandırılıyor ve sık bir biçimde yaptırılıyor. Bir geyik postu alınıyor ve değişik biçimde sihirli şekil ve dualar ile post üzerine yazılıp büyü tamamlanıyor.

Canbar Büyüsü Etkileri ve Belirtileri Nedir?

Aşık etme büyülerinden en zor olanı ve en etkilisidir. Büyünün yapılacağı kişi kesin bir şekilde bu büyüden haberdar olmaması gerekiyor. Çünkü Canbar büyüsü fiziksel şekilde bir etkide çok her türlü olumsuzlukta kişilerin olumlu düşünmesini sağlamak amacıyla yapılıyor. Canbar büyüsü yapılmış kişiler karşısında büyüyü yapmış kişiye bedensel şekilde aşık olmuyor. Yalnızca p kişinin her yanlışında empati kurar ve problemlere de gayet hoşgörülü bir biçimde yaklaşır. Yani fiziksel etki söz konusu bile değildir. Bu büyünün etkisi oldukça yüksek olmakla birlikte tesirinden kurtulmak amacı da oldukça zor şekilde süreç gerektirir.

Canbar Büyüsü Nedir?
Canbar Büyüsü Nedir?

Canbar Büyüsü Etki Süresi Ve Seviyesi Nedir?

Canbar büyüsünün diğer tüm büyü çeşitlerinde olduğu gibi inançlı olmak konusu oldukça önem taşır. Tesir etmesi amacıyla büyü yaptıran kişilerin bu büyünün etkili bir biçimde gerçekleşeceği konusunda emin ve oldukça öz güvene sahip olması gerekiyor. Kişi bu büyünün mutlaka etkin bir şekilde ve hızlıca tutacağına tümüyle inanmalıdır. Bu sayede bir inanç, bir ya da iki hafta içerisinde Canbar büyüsünün dilenen kişi üzerinde tesirler etmesini sağlıyor. Kesin şekilde herhangi bir şeytani varlık veya da haram malzeme kullanılmamakla birlikte aile yaşamlarını çok diri şekilde tutma ve kişilerin sevdiğine kavuşmak için yapılması nedeniyle sıkça yapılmakta olan bir büyü çeşididir.

Canbar Büyüsü Neden Yapılır?

Canbar büyüsü etkisinin ne zaman göstereceğine dair soruların cevabı çok merak ediliyor. Bu büyünün tutma ve sonuç alma süresi genel olarak 21 gündür ancak bu süreçte etkin sonuç almak için kişinin üzerin olan kötü enerji, blokaj olmamalı ya da artı bir işlem eklendi ise söz konusu olan bu süreç değişebilmektedir. Çünkü tüm bu işlemler, kişiye özel şekilde yapılır. Canbar büyüsü yaptırarak sonuç alan kişilerin sayısı dünyada oldukça fazladır.

Özellikle çok genç yaştaki aşıkların çoğu kez sıkça tercih ettiği bu Canbar büyüsü gerçekten çok etkin bir aşk etme büyüsü olarak karşımıza çıkar. Hepimiz bir dönem genç yaştaydık bazılarımız ise hala bu dönemleri en ateşli şekilde yaşıyor olabilir. Sevdiğiniz kişi gün geçtikçe sizden git gide uzaklaşıyorsa başka bir insana gönül vermiş olabilme ihtimali de oldukça yüksektir. Böyle dönem içindeyseniz söz konusu olan bu Canbar büyüsü sizi içine sıkıştığınız kötü ve gergin durumdan tamamen kurtaracaktır. Canbar büyüsünün ismini insanlarımız daha çok yeni yeni duymaya başladılar. Fakat büyüler yüzyıllardır var olan ancak insanların bazen adını duymadıklarını bir uygulamadır.

Exit mobile version