Kısmet Kapalılığı Büyüsü Nasıl Yapılır?

Kısmet kapalılığı insanların hayatlarında seçimlerinden biri olan evlilik üzerinde olumsuz etkiler yaşanmasına neden olmaktadır. Evlenmek için bütün şartlara uygun gençler, işini, birikimini hazırlayanlar bir türlü evlenememe, ayrılıkları yaşanması gibi sorunlarla karşılaşmaktadırlar. Burada kısmet bağlılığı ve kısmet kapalılığı büyüsü nasıl yapılır? Sorusu gündeme gelmektedir.

Kısmet Kapalılığı Nedir?

Kısmet kapalılığı kişinin gönül işlerinin yolunda gitmemesidir. Bir kişinin kısmetinin bağlı olması evlilik ve aşk konularında ileriye dönük adımlar atamaması anlamına gelmektedir. İnsanların hayatlarında görülmesiyle kısmet kapalılığı, nazar gibi sorular gündeme gelmektedir. Kısmet kapalılığı karşı cins tarafından da ilişki veya evlenilecek biri olarak görülmemektedir.

Bu kişilerin karşısına bir türlü hayırlı kısmetler çıkmamaktadır. Hayırlı kısmetler çıksa da evliliğe sıcak bakmamaktadırlar. Sevgi olunsa da kısa süreli ilişkiler yaşanmakta ve ayrılıkla sonuçlanmaktadır. Kısmeti kapalı kişiler bu kapalılığa bir çözüm yolu bulunamaz ise hiçbir anlamda aşk ve sevgilik yaşayamamakta ve istediği evliliği gerçekleştirememektedir.

Kısmet Kapalılığı Büyüsü Nasıl Yapılır?
Kısmet Kapalılığı Büyüsü Nasıl Yapılır?

Kısmet Kapalılığı Nasıl Anlaşılır?

Kısmet kapalılığı hem kişinin kendini gözlemlemesiyle hem de çevresindekilerin kişiyi gözlemlemesiyle bazı durumlar ile belli olmaktadır. Kısmetinin kapalı olduğunu düşünen kadın ve erkeğin öncelikle kendi hayatlarını ve çevresindekileri karşılaştıkları olayları mercek altına almaları gerekir. Kısmet kapalılığında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Bunlar;

Kişinin kısmetinin kapalı olduğunu gösteren birçok neden bulunmaktadır. Kısmet kapalılığı belirtileri kişinin üzerinde büyümü yoksa nazar mı olduğu sonucunu çıkarmamaktadır. Kişinin kısmetinin kapalı olduğunun büyüden mi nazardan mı yoksa kişinin iradesinden mi kaynaklandığını uzman kişilerden yardım alarak belirlenir.

Kısmet Kapalılığını Çözmek İçin Ne Yapılır?

Kısmet kapalılığını çözmenin başında dua gelmektedir. Kısmet kapalılığı İslami kaynaklarda geçen dua okumaları ve usulüne uygun olarak dua okunarak yerine getirilmektedir. Kısmeti açmak için işinde uzman medyum hocalardan destek almak gerekir. Büyü ve nazar bozma vefklerine başvurarak kısmet bağlılığı açma yoluna gidilir.

Çevrenizde vefk uygulamalarını yaptıracağınız deneyimli, güvenilir medyum hoca yoksa dualarla kısmetinizi kendiniz açabilirsiniz. İslam dininde olumsuz durum için etkili çözümlere ulaşmak için dua ve ibadet uygulamaları bulunmaktadır. Yaşadıkları tüm olumsuzlukların geçici olduğunu Allaha sığındıklarında bütün olumsuzluklardan kurtulacağını tüm Müslümanlar bilmektedir.

Bu inanç sayesinde de evlilik çağına gelmiş kişiler kısa zamanda mutlu bir evlilik yapmaktadırlar. Kısmeti kapalı olan kişiler daha çok karşı cinsle konuştuklarında yaşadıkları zorluklardan anlaşılmaktadır. Kısmetinizin bağlılığını çözmek için şu dua okunulur. Kale rabbişrahli sadri ve yessirli emri vahlul ukdeten mil lisani yefkahu kavli. Bu dua her gün 33 kere okunulur ki kısmet kapalılığı çözülsün.

Kısmet Kapatma Büyüsü Nasıl Yapılır?

Kötü niyetli bazı kişilerin enerjilerinden etrafındaki insanlarda etkileniyor. Evlilik hayatında veya iş hayatındaki başarılar ve mutluluklar art niyetli insanlar tarafından kıskançlıkla karşılanması üzerine yapılan bir büyü çeşididir. Bu şekilde başarısı ve mutlu olan hayatının değişmesi amaçlanır.

Kısmet kapanması sadece büyüden olmaz. Bir insanın kalpten nazar etmesi de kısmetin kapanmasına sebep olabilir. Veya bir kimseden beddua almakta kısmetin kapanmasına neden olabilir. Kısmet kapanması ve açma yöntemleriyle ilgili tüm bilgilere ünlü medyum web sitesinden de ulaşabilirsiniz.

 

Exit mobile version